img

Rulourile exterioare cu lamele din aluminiu termoizolate, aplicate, asigura o foarte buna protectie impotriva caldurii, frigului, ploii si a zgomotelor, dar au si calitati antiefractie.

Gandite sa dureze, confectionate din aluminiu si vopsite in camp electrostatic, le confera atat rigiditate cat si durata in timp nelimitata pentru aspectul general si actionare (nu necesita retusuri de vopsea, nu ruginesc, nu se decoloreaza, nu se deformeaza la caldura).In interior axul(octagonal) este confectionat din otel, prevazut cu bucse cu rulmenti, fapt cel face foarte silentios si manevrabil, chiar si la o latimi mari.

Rulourile din aluminiu aplicate pe exterior pe tamplarie, sau montate in casetele deja existente in zidarie prin dezafectarea celor vechi din lemn, acesta este segmentul pe care societatea noastra este specializata sa vi-l ofere la standarde ridicate de calitate.

Secolul 21 face ca oferta noastra sa fie complecta numai daca spunem ca pe langa manevrarea clasica , manuala , aceste rulouri pot fi dotate cu motor avand diferite actionari cum ar fi: 

- cu intrerupator interior ( ingropat sau aplicat);

- cu intrerupator cu cheie exterior protejat antiefractie;

- cu telecomanda;

- aplicate sesizoare de vant si lumina ;

- cu temporizatoare;

- cu arc (pentru spatii omerciale)

- si binenteles toate aplicate la un loc.

Motorizarea de ultima generatie, marca SOMFY, lider mondial in acest domeniu,este conceputa astfel sa asigure fiabilitate in exploatare si siguranta. Limitatoare de cursa cu reglaj mechanic sau electronic, protectie la suprasolicitare (se opreste cand se incalzeste,porneste cand se raceste mentinandu-si setarile), protectie pentru variatiile de tensiune sau descarcarile accidentale produse in atmosfera.

Rulourile exterioare maro va protejeaza atat vara cat si iarna. Acestea sunt veritabile izolatoare termice: vara va pastreaza camerele racoroase, iar iarna va vor proteja de frig.Calitatea materialelor din care sunt confectionate confera o deosebita stabilitate in timp ,umiditatea ,schimbarile de temperatura ,vantul nu influenteaza comportarea in timp a acestor rulouri exterioare.

Rulouri exterioare albe –reprezinta solutia ideala pentru orice locuinta datorita incontestabililor calitati. Rulourile exterioare albe functioneaza ca o bariera termica dar si vizuala, protejandu-va atat de actiunea directa a soarelui cat si de privirile nedorite.

 


Info

imgRULOURI SUPRAPUSE

Rulourile suprapuse din aluminiu se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete

img

RULOURI APLICATE

Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid.

Vizualizeaza – Paletarul de culori RAL

 

 

 

 

calculator termopane

 

 

 

COMANDA RULOURI

Nume:

E-mail:

Oras:

Telefon:

Comentarii: