img

 

 

 

 

 

 

 


  • Avantajele Feroneriei MACO

   1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )
   2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
   3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
   4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
   5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.
   6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
   7. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
   8 Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
   9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte
   10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
   11 . La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
   12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
   13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
   14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.
   15. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
   16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
   17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, promovam in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN
   18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
   19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.


Info

img Feroneria MACO pentru tamplaria din PVC si lemn a fost produsa prima oara in Austria in anul 1947, prin infiintarea firmei "Mayer & Co. Beschlage" GmbH. Ulterior, afacerea s-a dezvoltat, iar unitatile de productie se afla acum in Salzburg si Trieben.

img

Folosim feroneria MACO pentru ca ofera: siguranta (functioneaza usor, poate fi echipata suplimentar si ulterior), confortabilitate (usoare de manevrat si cu un design atractiv), rapide (atat la montajul pe cercevea cat si pe toc), compatibile (cu putine piese speciale se pot fabrica forme atipice).

 

Descarca specificatiile tehnice ale feroneriei MACO

 

Contact

Tel: 0730.457.667
Fax: 031.816.22.04
Email : oferte@vreau-termopane.ro
Email: comenzi@vreau-termopane.ro rss_1 rss_2 rss_3